•  0592 - 26 88 50

Volg ons

Hunted arrangement €47,50 p.p.

Na de succesvolle introductie van het interactieve moordspel is er nu de zeer spannende en zenuwslopende Hunted Game. In Hunted maken premiejagers jacht op ontsnapte criminelen en dit kan georganiseerd worden in Vries waar ook het moordspel wordt gespeeld. Met behulp van een interactieve kaart op een tablet speelt het spel zich af in de straatjes en steegjes van het prachtige dorp Vries.

Net als het tv programma hebben de premiejagers diverse middelen om de criminelen te vangen, terwijl bankroven en overvallen onverminderd doorgaan, als opdracht van de criminelen die onder enorme tijdsdruk staan. Onderling overleggen en contact maken over de juiste strategie is dus van het grootste belang… totdat de rollen omgedraaid worden en de criminelen in de huid van de premiejagers kruipen. Spannend tot de laatste minuut; jagen of opgejaagd worden!

Het arrangement is te boeken vanaf minimaal 15 personen. Het arrangement bestaat uit:

  • het moordspel
  • Uitgebreid koud/warm buffet
  • 2 Consumpties per persoon (bier, fris of wijn)

Moordspel arrangement €47,50 p.p.

Het moordspel arrangement is een samenwerking tussen het Wapen van Vries in Vries en Tourist Games.

Reserveer dit moord-arrangement en ontdek met behulp van moderne en interactieve hulpmiddelen Vries op een heel andere manier..

Het arrangement is te boeken vanaf minimaal 15 personen. Het arrangement bestaat uit:

  • Het moordspel
  • Uitgebreid koud/warm buffet
  • 2 Consumpties per persoon(bier, fris of wijn)

Er is een moord gepleegd… En alleen door strategisch te denken, rond te sluipen en het andere teams lastig te maken kun je de moordenaar ontmaskeren!

Na de speluitleg en het uitreiken van de bijbehorende tablets, ga je in teamverband beginnen aan dit 100 minuten durende interactieve moord-avontuur. Aan de hand van de gedetailleerde kaart op de tablet zoek je de weg in de prachtige straatjes van Vries. Onderweg zoek je zo veel mogelijk digitale aanwijzingen, verzamel je hints en zul je getuigen om moeten kopen.

Gecombineerd met een uitgebreid buffet en 2 consumpties (bier/wijn/fris) is dit het unieke bedrijfs- of groepsuitje gedurende het hele jaar.